Elektro omara cenikElektro omara je sestavljena iz treh osnovnih delov: korito elektro omare, vrata s tritočkovnim zapiranjem in element za pretokovno varovanje. Glede na način vgradnje in material, iz katerega so narejene, obstajajo različne elektro omarice. Pri nakupu elektro omare bodite pozorni na to, da izberete elektro omarico iz trpežnih materialov, ki so odporni za dejavnike iz okolja, kar je še posebno pomembno v primeru, da potrebujete zunanjo elektro omaro. Elektro omarice za varovalke lahko uporabljamo na različne načine, in sicer lahko izberete prostostoječo elektro omarico, takšno, ki jo lahko pritrdite na drog ali vgradno elektro omarico. Na naši spletni strani vam je na voljo katalog notranjih in zunanjih elektro omaric ter komandnih pultov, ki se uporabljajo za centralno upravljanje vseh vrst postopkov v industrijski dejavnosti. Ponujamo vam ugodno ceno elektro omar in ostalega elektro materiala. Če želite izvedeti več o ceni in ceniku, nas kontaktirajte.

Ugoden cenik elektro omar v Telmak d. o. o.

Iščete ugodno elektro omaro? Potrebujete notranjo elektro omarico za varovalke in ne veste, katero izbrati? Vabimo vas, da nas obiščete v Logatcu. Lahko nam tudi pišete preko elektronske pošte na elektronski naslov , pokličete preko telefona na telefonsko številko 01 756 41 23. Na naši spletni strani pa boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje. Podjetje Telmak d. o. o. je družinsko veleprodajno trgovsko podjetje z električnim blagom, v naši ponudbi pa boste našli tudi elektro omare po ugodnem ceniku. Ponujamo vam različen elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih svetovnih blagovnih znamk. Že od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric, ponujamo pa vam tudi elektromaterial drugih blagovnih znamk, kot so Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Poleg prodaje notranjih in zunanjih elektro omaric ter ostalega elektro materiala vam ponujamo tudi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri potrebnega materiala.

Elektro omarice notranje ali zunanjeElektro omarice: notranje elektro omarice so enostavne za namestitev

Še pred začetkom gradbenih del, torej v fazi projektiranja, je potrebno razmišljati o elektro omari in kam jo bomo postavili. Za izvedbo del pri projektih je namreč v veliki večini potrebna delujoča elektroinštalacija, zato nujno potrebujemo prostor, v katerega lahko vgradimo zaščitne in merilne električne naprave, ki jih lahko varno uporabljamo. Z zunanjo elektro omaro pa jih bomo tudi primerno zaščitili pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Notranje elektro omare so namenjene notranji uporabi. Notranje elektro omarice za varovalke morajo biti preizkušene in ustrezati morajo vsem predpisanim standardom. Izberite primerno dimenzijo notranje elektro omarice, izbirate pa lahko tudi med različnimi materiali, iz katerih so narejene.