Elektro material LjubljanaElektro material lahko po ugodni ceni nabavite v naši trgovini v Logatcu, le nekaj kilometrov od Ljubljane. Podjetje Telmak d. o. o. je družinsko veleprodajno podjetje z elektrotehničnim blagom. Ponujamo vam elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Smo glavni distributer za Schneider Electric, ponujamo pa vam tudi elektro material ostalih blagovnih znamk, kot so Eaton, Teaflex, Kabelec, Pizzato, Rittal in drugi. Elektro material vam ponujamo po konkurenčnih cenah. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi spletni katalog elektro materiala. Za vse informacije o ceniku nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca, lahko nas pokličete po telefonu ali pa nam napišete sporočilo preko elektronske pošte. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska v naši trgovini v okolici Ljubljane, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu elektromateriala.

Elektro material po ugodnem ceniku v okolici Ljubljane

Na zalogi imamo veliko elektromateriala, ki se uporablja v industrijah, zato smo prepričani, da boste v naši trgovini zagotovo našli tisto, kar iščete. Če želimo delo opraviti strokovno in kvalitetno, je kvaliteten elektro material ključnega pomena. Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate našo ponudbo, ki zajema elektro material za avtomatizacijo, frekvenčnike in mehke zagone, servo sisteme, napajalnike in transformatorje, krmilno signalne komponente, varnostno opremo, varnostne detektorje, varnostne module, izdelke za detekcijo in RFID sisteme, izdelke za krmljenje motorjev in električno distribucijo, inštalacijske sisteme in elektro omarice. Za podrobnejše informacije o elektro materialu si lahko ogledate naše spletne kataloge, če pa nas kontaktirate, lahko izveste tudi vse informacije v zvezi s ceno oziroma cenikom. Če torej iščete kvaliteten elektromaterial v okolici Ljubljane, potem je naša trgovina zagotovo kraj, ki ga morate obiskati.

Elektromaterial cenikTrgovina z elektromaterialom in dostava po celi Sloveniji

V naši trgovini imamo na zalogi veliko elektro materiala, dostava pa izvajamo po celi Sloveniji. Zavedamo se, da je kvaliteten material za avtomatizacijo v industriji težko najti, zato vam ponujamo le najbolj kakovosten elektromaterial. In ne le to, naši strokovni sodelavci, ki so tehnično zelo dobro podkovani, vam bodo zagotovo znali svetovati. Veliko informacij lahko dobite tudi v naših spletnih katalogih, ki so vam na voljo na spletni strani. Ponujamo vam najboljši elektro material svetovnih proizvajalcev, dostopen pa je po izredno ugodnem ceniku. Obiščite nas torej v naši trgovini z elektromaterialom in opravite kvaliteten nakup. Če živite v okolici Ljubljane, boste pri nas v zelo kratkem času. Vabljeni!